Kuinka estää runsasta, voimakasta ja liiallista hikoilua


Mikä on Triple Dry antiperspirantti?

Triple Dry on erittäin tehokas, alkoholiton antiperspiranttituotesarja hikoilua vastaan – ylivoimainen suoja joka lähtöön! Triple Dry -antiperspirantti sopii hyvin kaikille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan, esimerkiksi liikkujille, vaihdevuosi-ikäisille ja niille, joiden työ vaatii antiperspirantilta tehoa, suojaa ja varmuutta – niin naisille kuin miehillekin. Triple Dryn roll-on- ja spray-antiperspirantit estävät hikoilun ja pitävät paitsi kainalot myös kädet ja jalat kuivina.

Miten Triple Dry antiperspirantti toimii?

Triple Dry -antiperspirantti on kehitetty hoitamaan erityisesti voimakasta hikoilua, vaikka sopii myös normaalisti hikoileville. Tripler Dry -antiperspirantti on tehokkaampi kuin tavalliset deodorantit. Deodorantin  tarkoitus on peittää hien hajua, EI estää hikoilua. Triple Dry -antiperspirantti sisältää kolme kertaa enemmän vaikuttavia aineita kuin tavalliset antiperspirantit ja toimii siten aktiivisesti silloin, kun kehosi sitä eniten tarvitsee. Erityisen tehokkaan ja silti hellävaraisen koostumuksensa ansiosta antiperspiranttia ei tarvitse lisätä kuin 2–4 kertaa viikossa. Triple Dry -antiperspirantin ainutlaatuinen kolmitehoinen koostumus reagoi kehon vaatimuksiin. Triple Dry -antiperspirantit supistavat hikihuokosia, mikä estää hien pääsyn ihon pintaan. Näin iho pysyy kuivana ja hienhajun muodostuminen estyy. Kuiva ja varma tunne kestää jopa 72 tuntia ja säilyy pesun, suihkun ja urheilusuorituksenkin jälkeen. Hellävarainen koostumus sisältää ainesosia, jotka vähentävät ihoärsytystä.

Miten käytän Triple Dry antiperspiranttia?

  1. Laita Triple Dry roll-on -antiperspiranttia neljänä peräkkäisenä iltana pesun jälkeen ennen nukkumaanmenoa, sillä iltaisin hikirauhaset toimivat vähemmän kuin normaalisti.
  2. Peseydy normaalisti aamulla äläkä lisää roll-on antiperspiranttia.
  3. Kun hikoilu on tasaantunut, roll-onia suositellaan käytettäväksi noin 2–4 kertaa viikossa tai tarvittaessa. Lisää antiperspirantti aina iltaisin parhaan tehon saavuttamiseksi. Hikoilun estoon tarkoitetun antiperspirantin teho säilyy pesun, suihkun ja urheilusuorituksenkin jälkeen.
  4. Älä käytä antiperspiranttia heti karvanpoiston jälkeen. Älä käytä antiperspiranttia rikkoutuneelle tai ärtyneelle iholle. Lopeta antiperspirantin käyttö jos ärsytystä ilmenee. Ei intiimialueille eikä kasvoille.
  5.    
  6. Triple Dry Spray -antiperspiranttia suositellaan käytettäväksi aamuisin tai aina tarvittaessa.

Triple Dry ACTIVE Women antiperspirantti >>

Triple Dry ACTIVE Men antiperspirantti >>

Triple Dry FRESH Women antiperspirantti >>

Triple Dry Original antiperspirantti >>

Triple Dry Original Men antiperspirantti >>

 
Triple Dry apteekista.