Triple Dry Original antaa pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan


Triple Dry ORIGINAL -antiperspirantti on antibakteerinen, alkoholiton sekä tuoksuton. Triple Dry ORIGINAL -antiperspirantti sopii normaaliin tai voimakkaaseen hikoiluun kaikille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan. Sopii myös herkkäihoisille ja hajusteallergisille.  Antiperspirantin hellävarainen koostumus sisältää hoitavia ainesosia, kuten aloe veraa, allantoiinia ja glyseriiniä, jotka vähentävät ihoärsytystä. Valitse itsellesi mieluisin vaihtoehto: roll-on tai spray. Talkkia sisältävä suihke on erinomainen myös hikoileville käsille ja jaloille.
Triple Dry Men -antiperspirantti sopii kaikille, jotka tarvitsevat pitkäkestoista suojaa hikoilua vastaan. Antibakteeriset tuotteet eivät sisällä alkoholia eikä tuoksua, joten ne sopivat erinomaisesti myös herkkäihoisille ja hajusteallergisille. Antiperspirantti sisältää hoitavia ainesosia, kuten aloe veraa, allantoiinia ja glyseriiniä, jotka vähentävät ihoärsytystä. Triple Dry Men -antiperspirantti on saatavana sekä rollonina että suihkeena. Talkkia sisältävä suihke sopii myös hikoileville käsille ja jaloille. Triple Dry Men -antiperspirantti normaaliin tai voimakkaaseen hikoiluun -NO SWEAT 72h
Triple Dry Original Roll-on antiperspirantti 50 ml

Triple Dry Original Roll-on antiperspirantti 50 ml
Triple Dry Men Roll-on antiperspirantti 50 ml

Dry Original ja Dry Men – käyttöohje

Ravista hyvin ennen käyttöä. Anna kuivua ennen pukeutumista. Ihanteellisen tuloksen saavuttamiseksi levitä kainaloon iltaisin puhtaalle iholle. Koska hikirauhaset lepäävät yöllä, ainutlaatuinen Triple Dry -koostumus ehtii kehittämään iholle tehokkaan suojan seuraavaa päivää varten, joka säilyy myös aamupesun jälkeen. Käytä näin, kunnes hikoilu on tasaantunut. Sen jälkeen riittää, kun käytät tuotetta muutaman kerran viikossa.

Dry Original ja Dry Men – säilytys

Suojaa auringonvalolta ja yli 50 °C lämpötilalta. Älä hajota tai polta pakkausta käytön jälkeen.

Dry Original ja Dry Men – koostumus

Aqua, Aluminium Zirconium tetrachlorohydrex GLY, Glycerin, PPG-15 StearyL Ether Steareth -2, Cyclopentasiloxane, Steareth-21, Aluminium Sesquichlorohydrate, Cyclohexasiloxane, Aluminium Chlorohydrate, Sodium Benzoate, Allantoin.

Triple Dry Original Spray antiperspirantti 150 ml

Triple Dry Original Spray antiperspirantti 150 ml
Triple Dry Men Spray antiperspirantti 150 ml

Dry Original ja Dry Men – käyttöohje

Ravista hyvin ennen käyttöä. Pidä pullo pystyasennossa ja suihkuta iholle. Käytä aamuisin ja/tai aina tarvittaessa puhtaalle iholle.

Dry Original ja Dry Men – säilytys

Painepakkaus. Suojaa auringonvalolta ja yli 50 °C lämpötilalta. Älä hajota tai polta pakkausta käytön jälkeen. Älä suihkuta avotuleen tai tulenarkaan materiaaliin. Käytä hyvin ilmastoidussa tilassa.

Dry Original ja Dry Men – koostumus

Butane, Isobutane, Cyclomethicone, Propane, Aluminium Sesquicholohydrate, Aluminium Chlorhydrate, Disteardimonium Hectorite, Aluminium Chlorhydrate PG, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Triethyl Citrate, Maltodextrin, Aloebarbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

 
Triple Dry apteekista.