Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h – NO SWEAT.


Triple Dry ACTIVE Men-antiperspirantissa on käytetty uutta Odour counteracting -teknologiaa, jonka ansiosta tuotteen vaikutus tehostuu kehon hikoillessa, esimerkiksi kuntoilun aikana. Triple Dry ACTIVE Men-antiperspirantti mukautuu kehon lämpötilaan ja antaa lisäsuojaa silloin, kun sitä eniten tarvitaan.  Triple Dry ACTIVE Men on antibakteerinen antiperspirantti, joka ehkäisee voimakasta hikoilua. Ainutlaatuinen kolmitehoinen vaikutus ja hajua ehkäisevä koostumus mukautuu kehon tarpeisiin. Raikas miehekäs tuoksu. Sisältää myös hoitavia ainesosia (glycerin, allantoiini) ja eteerisiä tuoksuöljyjä (limonene, hexyl cinnamal,g eraniol, coumarin). Triple Dry ACTIVE Men on saatavana sekä suihkeena että rollonina. Talkkia sisältävä spray on erinomainen myös hikoileville jaloille ja käsille. Triple Dry ACTIVE Men-antiperspirantti normaaliin tai voimakkaaseen hikoiluun – NO SWEAT 72h.
Triple Dry ACTIVE Men Roll-on antiperspirantti 50 ml

Triple Dry ACTIVE Men Roll-on antiperspirantti 50 ml

Active Men – käyttötarkoitus

Antibakteerinen antiperspirantti, joka ehkäisee voimakasta hikoilua. Ainutlaatuinen kolmitehoinen vaikutus ja hajua ehkäisevä koostumus mukautuu kehon tarpeisiin. Sopii sekä normaaliin että voimakkaaseen hikoiluun.

Active Men –  käyttöohje

Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä peseytymisen jälkeen puhtaalle kainalon iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Käytä illalla, peseydy aamulla normaalisti. Älä lisää tuotetta aamulla. Käytä näin, kunnes hikoilu on tasaantunut. Sen jälkeen riittää, kun käytät tuotetta muutaman kerran viikossa. Ei rikkonaiselle iholle.

Valmistetta ei tule käyttää, jos sen aineosat aiheuttavat yliherkkyyttä. Älä käytä kasvoille tai lähelle silmiä. Älä käytä rikkoontuneelle tai ärsyyntyneelle iholle. Lopeta käyttö mikäli ärsytystä ilmenee. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei intiimialueille, eikä heti karvanpoiston jälkeen.

Active Men – säilytys

Suojaa auringonvalolta ja yli 50 °C lämpötilalta. Älä hajota tai polta pakkausta
käytön jälkeen.

Active Men – koostumus

Aqua, Aluminium Zirconium tetrachlorohydrex GLY, Glycerin, PPG-15 Stearyl Ether, Steareth-2, Cyclopentasioxane, Steareth-21, Cyclohexasioxane, Aluminium Sesquichlorohydrate, Aluminium Chlorohydrate, Cetearyl Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate, Allantoin, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Coumarin

Triple Dry ACTIVE Men Spray antiperspirantti 150 ml

Triple Dry ACTIVE Men Spray antiperspirantti 150 ml

Active Men – käyttötarkoitus

Antibakteerinen antiperspirantti, joka ehkäisee voimakasta hikoilua. Ainutlaatuinen kolmitehoinen vaikutus ja hajua ehkäisevä koostumus mukautuu kehon tarpeisiin. Sopii sekä normaaliin että voimakkaaseen hikoiluun.

Active Men – käyttöohje

Ravista hyvin ennen käyttöä. Pidä pullo pystyasennossa ja levitä peseytymisen jälkeen puhtaalle kainalon iholle ja anna kuivua ennen pukeutumista. Käytetään aamuisin tai aina tarvittaessa. Sopii erinomaisesti myös hikoileville jaloille.

Active Men – säilytys

Painepakkaus. Suojaa auringonvalolta ja yli 50 °C lämpötilalta. Älä hajoita tai polta
pakkausta käytön jälkeen. Älä suihkuta avotuleen tai tulenarkaan materiaaliin.
Käytä hyvin ilmastoidussa tilassa.

Valmisteita ei tule käyttää, jos sen aineosat aiheuttavat yliherkkyyttä. Älä käytä kasvoille tai lähelle silmiä. Älä käytä rikkoontuneelle tai ärsyyntyneelle iholle. Lopeta käyttö mikäli ärsytystä ilmenee. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Vain ulkoiseen käyttöön. Ei intiimialueille, eikä heti karvanpoiston jälkeen. Painepakkaus suojaa hyvin auringonvalolta ja säilytä alle 50°C. Älä puhkaise tai polta pulloa käytön jälkeen. Älä suihkuta suoraa avotuleen tai tulenarkaan materiaaliin. Vältä tupakointia. ERITTÄIN TULENARKAA.

Active Men – koostumus

Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Sesquichlorodydrate, Aluminum Chlorohydrate, Disteardimonium Hectorite, Parfum, Aliminum Chlorohydrex PG, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Triethyl Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl, Methylpropional, Limone, Geraniol, Coumarin

 
Triple Dry apteekista.