Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h - NO SWEAT.

Uusia harrastuksia

Aloitin viime kesänä golfin pelaamisen vaikka olin sanonut koko elämäni, että se laji ei ole mua varten. Loppupeleissä se vaati ainoastaan oman mukavuusalueensa ulkopuolelle hyppäämistä ja harjoitteluun keskittymistä. Upea laji – vaikkain aikaa vievä.

Itse oivalsin hyödyt jo aika ensimmäisillä kerroilla, koska golfia pelataan ulkoilmassa ja raikas ilma vaikuttaa ainakin omaan mieleen positiivisesti. Kentillä kävellessä huomaa myös, että niiden suunnittelussa otetaan huomioon maisemallinen sekä visuaalinen elementti haastavuuden lisäksi. Pelatessa kulutettu aika ja lajiin uppoutuminen tuo omalla tavallaan lepohetken ja rentoutumisen vaativasta työstä tai muuten rasittavasta elämäntilanteesta.

 

golf_2
Kuva: Mari. Vielä kerkesi rangelle vaikka hieman kylmä jo alkaa olemaan!

 

Pelatessa tulee käveltyä välillä pitkiäkin matkoja ja energiaa kuluu lähes huomaamatta. Jos jossain vaiheessa pelaaminen siirtyy aktiivisemmalle tasolle, niin kestävyyskunto varmasti paranee mitä useammin kerkeää kenttää kiertämään. Tosin mulla se vaatii aika paljon vielä harjoittelua, on kuitenkin hienoa löytää laji joka vetää aika nöyräksi, kymmenestä lyönnistä vain yksi saattaa onnistua, hassua kyllä siitä onnistumisesta riittää motivaatiota harjoitella kovemmin. Kiva katsoa eteenpäin ja miettiä kuinka paljon lajista on vielä opittavaa.

 

fullsizerender
Kuva: Mari.

 

Mari. Mainostoimistoalalla toimiva aktiivinen sekaliikkuja, kuka arvostaa kokonaisvaltaista hyvinvointia

 

Vieraileva kirjoittaja

Tripe Dry –blogissa vierailee eri kirjoittajia vuoden 2016 aikana. Näet aina kyseisen kirjoittajan esittelyn blogikirjoituksen lopussa.

Kirjoita kommentti

 
Triple Dry apteekista.