Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h - NO SWEAT.

Suomen kovin hikoilija: Utajärven Ratsastajat – Heli

Heli on kahden alle kouluikäisen lapsen äiti. Heli tekee vaativaa työtä, on opiskellut ja väitellyt tohtoriksi alle kolmikymppisenä.

Seuraavana haasteena on erikoistumisalaan perehtyminen vieraassa kaupungissa, jonne hän muuttaa lastensa ja miehensä kanssa useammaksi kuukaudeksi. Työpäivän jälkeen tämä toiminnan nainen hoitaa lapset, talouden, ruuat, pyykit ja muut kotityöt. Rentoutuminen tapahtuu ratsastustunneilla käyden, ja tähän vuodenaikaan liittyen läheisesti kuvaan nousee vahvasti hiihto.

Tähtäimessä rautarouvalla on Tervahiihdon vapaan tyylin pitkä matka, johon harjoittelu on lähtenyt mukavasti käyntiin. Hiihtoa kun ei kuitenkaan voi harrastaa ympäri vuoden, tällöin hän satsaa hevosiin ja ratsastukseen.

Heli on kilpailuhenkinen, kunnianhimoinen ja keskittyvä urheilija, jota kiinnostaa sekä kouluratsastus, että esteet.

Seurallamme on joitakin harjoitusvälineitä tähän, mutta lisätäydennystä tarvitsisimme, jotta harjoittelukalusto täyttäisi tarpeita riittävästi. Oikeanlainen kalusto myös lisää harrastajien motivaatiota treenata tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Heli on ehdottomasti kovin hikoilijamme!

  • Joukkue: Utajärven ratsastajat
  • Laji: ratsastus
  • Sarjataso: –
  • Hikoilija: Heli

 Äänestä täällä.

Triple Dry

TripleDry on kolme kertaa varmempi antiperspirantti. TripleDry tarjoaa pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi!

Kirjoita kommentti

 
Triple Dry apteekista.