Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h - NO SWEAT.

Suomen kovin hikoilija: Laihia Sports Club – Tuomo

Tuomo – Laihian väsymätön gaselli

Hikikarpaloita on vuodatettu niin paljon, ettei kaverista hikeä enää edes irtoa! Tuomon nuoruusvuosinaan Laihian pururadan jylhälle reitille jättämistä maitohapoista, hikipisaroista ja läpimäristä treenivaatteista on pinttynyt varjo juoksuradan varteen!

Joukkueurheiluun kuuluu aina myös huvinpito ja meidän joukkueessa se on pääroolissa – niin kentällä kuin viikonloppuisinkin. Tuomon kohdalla jälkimmäiseenkin huvinpitoon pitää saada välillä sykettä mukaan. Onhan soturi silloin tällöin pinkonut yökerhosta kotiin, vaikka mittariautokin olisi ollut tarjolla. Mutta eihän sitä taksin penkillä seuraavan päivän koitoksiin valmistauduta vai liekö vain nuukuutta…

Kaiken kaikkiaan rautainen kaveri kyseessä! Tuomon arki- ja viikonloppuohjelmaan kuuluvat jalkapallo, maraton-harjoittelu ja punttisali – ehkä joskus myös lepo. Jotain lajirepertuaarista jäi sanomattakin, mutta asian ydin tuli esille. Loppuun viritetyllä asenteella se hikipisara vielä jonain päivänä tipahtaa.

 

  • Joukkue: Laihia Sports Club
  • Laji: Jalkapallo
  • Hikoilija: Tuomo

Äänestä täällä.

 

Triple Dry

TripleDry on kolme kertaa varmempi antiperspirantti. TripleDry tarjoaa pitkäkestoista suojaa, joten hikoilun voi unohtaa jopa 72 tunnin ajaksi!

Kirjoita kommentti

 
Triple Dry apteekista.