Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h - NO SWEAT.

Kolikon toinen puoli

(Kuva: Toni. Jalkapäivä.)

Nykyään on kova trendi pudottaa painoa. Tee sitä, vältä tätä, syö sitä, juo tätä. On vähähiilihydraattisia dieettejä, eri pitusiin paastoihin perustuvia dieettejä, pussikeittodieettejä sekä raakaravintojuttuja. Nyt höpistään päinvastaisesta asiasta.

Olin monen mielestä suht atleettisen näköinen. Lihakset erottuivat selkeästi, suonia näkyi ja kasvot olivat kapeat. Miksi sitten lähdin syömään tositositosi paljon eli bulkkaamaan eli plussakaloreilla elelemään. Kaverit kiteyttivät asian hyvin: ”Jos nyt otat paidan pois baarissa niin saat palvovia katseita, tolla suunitelmalla sua pidetään vaan pulleana pallomahana”.

Itseäni se ei haittaa jos mua pidetään pallomahana. Kaikki mahat ovat cooleja. Mutta kaverien huolestuminen pisti vähän miettimään. Onko se maailmanloppu jos koitan kasvattaa lihasmassaa lisää, samalla saaden vähän rasvaa ympärille? Onhan se paljon trendikkäämpää kertoa miten paljon painoa sai pudotettua kahdessa viikossa hieromalla gluteenitonta puunkaarnaa kainaloihin täydenkuun aikaan, mutta painon nostaminen on asia mistä liian vähän puhutaan.

Tälläkin hetkellä on monia, ketkä kamppailevat painon nostamisen kanssa. He antaisivat vaikka mitä, että he saisivat edes vähän massaa vartaloon, olkoon massa sitten rasvaa. Heille nämä jatkuvat laihdutusuutiset mediassa ovat myrkkyä. Hyvä ystäväni, joka on pitkään kamppailut sairaanoloisen alipainon kanssa, kertoi kuinka päivittäin teki mieli heittää puhelin seinään näiden uutisten takia. Vaikka koittaisit vältellä näitä uutisia niin aina joku innokas jakaa omassa naamakirjassaan nämä uusimmat trendidieetit ja sieltä ne tulivat esiin.

Painon pudottaminen on hyvä asia ja painon nostaminen on hyvä asia, riippuen toki henkilöstä. Myös omassa vakkaripainossa oleminen on hyvä, kuhan kroppa oikeasti voi hyvin eikä päästele viimeisiä hengenvetoja.  Itse koitan nostaa painoani jotta saisin vähän lihasmassaa lisää, ja jos rasvaa tulee mukana niin tervetuloa, en pelkää. Menenkin tästä syömään riisiä ½ kg ja kanaa kilon alkupalaksi.

 tonikuva 14092015

(Kuva: Toni.)

Kävin Rodoksella ottaa vähän väriä. Kuvassa paino n.105kg. Alimmillani painoin kesän alussa 95kg.

Tavoite minkä kokoiseksi syön itseni on varmaankin se 115kg ja sit ihmetellään miten kroppa reagoi. Ulkonäkö tulee olemaan lähempänä pehmeää nallekarhua kuin fitnesslehdissä nähtäviä kehoja.

Ja kaikki tykkää pehmeistä nallekarhuista 😉

Tsemppiä jokaikisen mussukan tavoitteisiin, olkoon ne mitä tahansa!!

 

-Toni, 21 vuotias pojanpallero, kyltymätön himo treenaamiseen sekä syömiseen.

Vieraileva kirjoittaja

Tripe Dry –blogissa vierailee eri kirjoittajia vuoden 2016 aikana. Näet aina kyseisen kirjoittajan esittelyn blogikirjoituksen lopussa.

Kirjoita kommentti

 
Triple Dry apteekista.