Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h - NO SWEAT.

Kätketkö onnesi? Minä en.

(Kuva: Scandinavian Stockphoto)

Harva kirjoittaa naamakirjassa, tai huutelee kaduilla kuinka onnellinen on. Onhan meillä myös suomen kielessä sanonta mitä ei taida löytyä muista kielistä tai kulttuureista: Kel onni on se onnen kätkeköön.
Emme mainosta hirveästi onnellisuuttamme, mikä on harmi. Onnellisuudella on taipumusta tarttua kuin flunssalla yökerhossa, kuhan vain uskaltaa tuoda sen esille. Toki kaikilla meillä on myös asioita mitkä saavat itsemme surullisiksi, mutta niitäkin tarvitaan elämässä (katsokaapa vaikka Disneyn uusi elokuva Inside Out).  Ikävät yllätykset mitä elämä tuo vastaan, surulliset muistot, you name it.  Nyt kuiteskin keskitytään iloon ja onnellisuuteen.


Teen asioita joista tykkään. Aika simppeliä kohdallani. Syön ruokia, joista tykkään. Harrastan asioita, joista tykkään. ‘Hyvä ruoka, parempi mieli’ -sanonta pätee ainakin minun kohdallani ja uskoisin pätevän moneen muuhunkin henkilöön.
 Treenaillessani salilla endorfiiniä erittyy kroppaani, tuoden hyvän olotilan. Siihen kun vielä lisää sen että olen aina pienen askeleen lähempänä omia tavoitteitani, niin tulen iloiseksi treenin jälkeen. Parkourjutuissa minut onnelliseksi saa se että voin tehdä asioita, mitä niinsanotut tavalliset tallaajat eivät osaa tai eivät uskalla tehdä arkisessa ympäristössämme. Toiselle se on pelkkä kaide bussipysäkin takana, meikäläiselle se on mukavaa ajanviettoa ja taas yksi paikka kehittää itseäni.
Perhe & ystävät. Henkilöt, keitä en vaihtaisi mihinkään. Olen siunattu maailman ihanimmalla perheellä, ja maailman parhailla ystävillä. Jos minulla on huono päivä, ystävät osaavat lohduttaa. Jos minulla on hyvä päivä, niin ystävät tekevät siitä vieläkin paremmat.  He ovat turvaverkkoni, joka toimii pääsääntöisesti trampoliinina.  Kiitos että olette olemassa!


En olisi uskonut ikinä, että maailmassa olisi asiaa mikä saisi minut samantien hymyilemään aidosti maailman leveintä hymyä. Sitten syntyi kummipoikani eli veljenpoikani.  Vaikka olisi kuinka huono päivä niin hänen kuvan nähdessäni en voi kuin hymyillä. Tai jos näen hänet leikkivän ja höpöttävän kaikkea epäselvää. Nytkin tätä tekstiä kirjoittaessa 4h yöunien jälkeen en voi kuin hymyillä kun ajattelen sitä pikkumiestä! Muutenkin perheeni on ihan ylivoimaisesti parasta mitä on!!! Rakastan perhettäni, koska niinkuin ystäväni, he ovat minulle tuki ja turva (+jääkaappi täynnä ruokaa).
Tuossa on vain pintaraapaisua asioista mitkä tekevät minut onnelliseksi. Voisin jauhaa shaibaa onnellisuuteni reseptistä usean lakikirjan verran, mutta lukijalta tulisi vauvat, kana ja riisi, hiki ja ystävieni kanssa kokemat seikkailut ulos korvista.
Elämässä tapahtuu negatiivisisia asioita tai elämässä ei tapahdu välttämättä oikein mitään jos nopeasti ajattelet. Mutta jokaisella meillä on asioita mitkä tekevät meidät onnelliseksi. On se sitten suklaalevy, hyvä musiikki, teatteri, kansantanssi tai netflix. 
Tee sitä mikä tekee SINUT onnelliseksi ja uskalla näyttää onnellisuutesi. Tulet yllättymään.

 

-Toni, 21 vuotias pojanpallero, kyltymätön himo treenaamiseen sekä syömiseen.

Vieraileva kirjoittaja

Tripe Dry –blogissa vierailee eri kirjoittajia vuoden 2016 aikana. Näet aina kyseisen kirjoittajan esittelyn blogikirjoituksen lopussa.

Kirjoita kommentti

 
Triple Dry apteekista.