Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h - NO SWEAT.

Jokapäiväiset valinnat

Nykyään puhutaan paljon hyöty- eli arkiliikunnasta. Jokapäiväiseen elämään kuuluvaa liikkumista joka hyödyttää arkea ja jota jokaisen on helppo harrastaa. Yritän itse valita aina portaat hissin sijaan ja kävellä töihin aina kun mahdollista. Useasti tulee mieleen, että on vaan istunut koko päivän ja stressi liikunnasta kasvaa.

portaat

Kuva: Mari.

 

Hyötyliikunnasta on hyvä tehdä osa elämää, silloin ei enää edes huomaa, että sitä tekee joka päivä. Kesällä mieletön treeni tulee mökillä esim. ruohonleikkuuprojektista, joka kestää valtavan pinta-alan vuoksi n. 2h. Hiki lentää ja reidet ja kädet saa kyytiä kun työntää vanhanajan ruohonleikkuria ja siinä samalla huiskii vihaisia ampiaisia ympäriltään ja ottaa parit juoksupyrähdykset edestakaisin. Tämä kerran viikossa, niin sai ujutettua mökkielämäänkin pienen treenin aina silloin tällöin.

sienestys

Kuva: Mari.

 

Syksyllä ihan parasta hyötyliikuntaa on sienestäminen. Parin tunnin raikas metsälenkki, kyykkiminen ja hyvien apajien paikallistaminen tekee hyvää keholle ja mielelle. Bonuksena metsälenkin jälkeen hyvä itse ”metsästetty” ruoka.

Hyvä olo tulee itse asiassa aika pienistä asioista, kannattaa kokeilla mikä kenellekin on se paras vaihtoehto arkeen kuuluvista jokapäiväisistä valinnoista. Me itse kuitenkin rakennetaan oma arki ja päivät – se mikä liikunnan ja aktiivisuuden muoto kenellekin on se paras on jokaisesta itsestään kiinni.

 

Mari. Mainostoimistoalalla toimiva aktiivinen sekaliikkuja, kuka arvostaa kokonaisvaltaista hyvinvointia

Vieraileva kirjoittaja

Tripe Dry –blogissa vierailee eri kirjoittajia vuoden 2016 aikana. Näet aina kyseisen kirjoittajan esittelyn blogikirjoituksen lopussa.

Kirjoita kommentti

 
Triple Dry apteekista.