Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h - NO SWEAT.

Hyvä olo askelin

Kävelylenkit saavat himotreenaajien keskuudessa aina vähän vinoon katselua, ”etkö sä jaksa juosta” ja ”mitä hyötyä tosta lönkyttelystä on”. Mutta itse koen, että just mulle, hyvät kävelylenkit ja raikas ilma tuo lisäenergiaa ja hyvää oloa. Huomattavan pienellä vaivalla saa pidettyä huolta verenkierrosta, keuhkoista ja lihaksista.

Kävelylenkit on myös älyttömän helppo tapa saada liikuntaa vaikka päivittäin, voi itse vaikuttaa lenkin tehokkuuteen tekemällä nopeatempoisempia power walk –lenkkejä tai pidentää matkaa aina fiiliksen mukaan. Itselläni viikoittaisista kävelylenkeistä on muodostunut jo rutiini joka jää väliin ainoastaan silloin kun keli ei anna periksi.

Kuva: Mari. Lenkkeilyä luonnossa.
Kuva: Mari. Lenkkeilyä luonnossa.

 

Parasta kävelylenkeissä on hyvä seura – kaveri tai mun tapauksessa lainakoira. Silloin lenkki sujuu kuin siivillä ja yhtäkkiä huomaa kävelleensä tunnin ja fiilis sen jälkeen on super. Suosittelen kaikille ketkä ei innostu hikisistä saleista tai täysistä jumppasaleista joka viikko – välillä voi tehdä muutakin. Syksyn ihanat raikkaat kelit ja mahtava lenkki ulkoilmassa – takaan, että siitä ei voi tulla mitään muuta kun hyvä olo!

metsa%c2%a6elenkki
Kuva: Mari. Metsälenkki hyvässä seurassa.

 

Mari. Mainostoimistoalalla toimiva aktiivinen sekaliikkuja, kuka arvostaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Vieraileva kirjoittaja

Tripe Dry –blogissa vierailee eri kirjoittajia vuoden 2016 aikana. Näet aina kyseisen kirjoittajan esittelyn blogikirjoituksen lopussa.

Kirjoita kommentti

 
Triple Dry apteekista.