Triple Dry antaa tehokasta ja luotettavaa suojaa, kuiva ja varma tunne kestää jopa 72h - NO SWEAT.

Do your best, forget the rest

(Kuva: Scandinavian Stockphoto)

Mikä on se, mikä saa juuri minut aamusta ylös motivoituneena valmiina päivän haasteisiin? Miksi vapaaehtoisesti treenaan päivittäin niin että masokisti tulee ekana mieleen kun musta puhutaan?
Olen pienestä pitäen ollut liikunnallinen pojan pallero. 9,5 vuotta pallon perässä juoksentelua, jonka jälkeen tie vei parkourin sekä karaten pariin. Tällä tiellä ollaan nyt 5 vuotta kuljettu, toki mukaan tuli salitreeni 2 vuotta sitten. Tämä kolminaisuus on minulle enemmän kuin sopiva: Kuntosalilla kehitän voimaa, jota pystyn hyödyntämään sekä parkourin että karaten parissa. Näiden kahden lajin parissa lliikkuvuus, kordinaatio sekä kuri kehittyy, joka näkyy pelkästään plussana salin puolella. Kurkipotkut ja kuperkeikat ovat hyvä bonus.

Itsensä haastaminen, kaksi maagista sanaa joihin perustan oman ajatusmaailmani monen asian suhteen. Halutut tulokset ovat yhtäkkiä realistisempia kuin koskaan ennen, jos uskallat haastaa itsesi. Joo, voi tulla enemmän hiki, pitää ehkä purra hammasta yhteen kovempaa ja saattaa seuraavina päivinä tuntua lihaksissa jotain, mutta samalla voit todeta tehneesi parhaasi. Do your best, forget the rest. Mantra, joka on monesta super klisee, mutta on enemmän kuin paikkaansa pitävä.
Teen asioita jotka tekevät juuri minut iloiseksi. Jos en tykkäisi salilla käynnistä tai tatamilla heilumisesta niin en sitä tekisi. Pidän myös monesta muusta asiasta, kuten pizzasta sekä elokuvista joten kumpaakin hyvällä omatunnolla kulutan. Ei tätä elämää jaksa jos ei tee rakastamiaan asioita. Eli seuraa sydäntäsi ja nautiskele sinulle tärkeistä asioista. 

Kellä tahansa on huonoja päiviä, se ei ole salaisuus. Se, miten niistä selvitään hieman mukavammin ei myöskään ole salaisuus. Esimerkiksi tänään mulla oli aamusta ihan superhyper huono päivä, joka helpotti heti kun lähdin eka hieman intervalleja vetelemään ja siitä ruokapöydän kautta kävelylle lähiviidakkoon. Siitä kaverille teetä lipittämään ja juoruilemaan kunnes menin vielä rautoja kolistelemaan. Illalla en enään edes muistanut miksi oli alunperin huono fiilis.
Mikään ei voita mielestäni sitä hyvänolon tunnetta, kun olet tehnyt hemmetin kovan treenin ja endorfiini on valloillaan kehossa. Se on majakkani pimeydessä, asia joka antaa toivoa hyvästä fiiliksestä huonoinakin päivinä. Mikä on sinun majakkasi? Onko se uppoutuminen kirjan pariin, aivonystyröiden haastaminen aivojumpalla vai juustokakkujen leipominen? Jos leipominen niin allekirjoittaneeseen saa ottaa yhteyttä.

 

-Toni, 21 vuotias pojanpallero, kyltymätön himo treenaamiseen sekä syömiseen.

Vieraileva kirjoittaja

Tripe Dry –blogissa vierailee eri kirjoittajia vuoden 2016 aikana. Näet aina kyseisen kirjoittajan esittelyn blogikirjoituksen lopussa.

Kommentit (1)

tyttö kiljunen

Minun majakkani on Falangin musiikki

Kirjoita kommentti

 
Triple Dry apteekista.